Network Menu

Kommande aktiviteter

Här kan du läsa om alla trevliga aktiviteter som vi har planerat in framöver.

Inbjudningar till aktiviteterna går som vanligt ut via Facebook ungefär två veckor i förväg. De flesta av våra aktiviteter är bara öppna för SWEA-medlemmar. Om du inte är medlem men är intresserad, hör av dig till sweahongkong(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Planerade aktiviteter mars-april

 

1 september kl 10: Välkomstfika hos en SWEA i Clearwater Bay. Även icke-SWEA medlemmar välkomna! Anmälan i SWEAs Facebookgrupp från ungefär 20 augusti, eller till SWEAs mail (se ovan) om du inte är med i Facebookgruppen.

14 september kl 12: Välkomstlunch på restaurang i Central

27 september kl 19: Välkomstcocktail hos en SWEA i Mid-Levels

 

 

Med reservation för förändringar i programmet. 

Återkommande aktiviteter:
Måndagar: Swea Mahjonggrupp samlas hemma hos en swea för att fikar, spela det klassiska kinesiska brädspelet Mahjong och avslutar med lunch.
Tisdagar: Swea Hikinggrupp utforskar ännu en av Hongkongs många och fantastiska hikingleder och avslutar med antingen medhavd lunch eller på en restaurang.
Första Torsdagen i varje månad har Swea Bokklubb samlats på en restaurang över en trevlig lunch och bokprat. Just nu är Bokklubben i paus-läge. Är du intresserad av att trycka på Play igen så hör av dig till oss i aktivitetsgruppen.