Network Menu

Vilken höst vi hade

aktivitetspuff

Slutet av hösten måste slagit alla rekord i aktiviteter, i alla genrer. Och alla väldigt lyckade.

Den 4 november bjöd Tina Täck in till att prova på att paddla Dragon boat. Sju starka tjejer och en morfar högg i för glatta livet.

Två dagar senare blev det en city hike med Mathias Fridholm som guide. Efter några sena avhopp blev det till slut 6 tappra city hikare. 25000+ steg och strålande fint väder med lunch i färjeterminalen på Kai Tak och avslutande öl i lilla fiskebyn vid Yau Tong.

För den inredningsintresserade kördes en morgonfika på Bowerbird. Tips om allt från tavelupphängning till hur högt matbordslampan bör hänga gavs. Populärt evenemang som antagligen återkommer.

Den 9 november blev det till slut klippklättring efter inställd aktivitet i oktober pga Black Rain. Sju klätterbrudar trotsade hårt berg och hög höjd uppe vid Black’s Link. Lena Löfling ledde aktiviteten och kunde konstatera att alla sju kom uppför inte alltför lätta leder inklusive lite skrapsår.

I november bjöds det även på en AW (After Whatever) på charmiga Wooloomooloo i Wan Chai, respektive var medbjudna och trots halvkylig kväll var stämningen varm och go.

Innan det hann bli december blev det en vända till 10000 buddhor och Tao Fong Shan.

Årets mest välbesökta event var utan tvivel luciafirandet i St. John´s Cathedral den 10 december. Ett event arrangerat av SWEA, Svenska kyrkan och generalkonsulatet samt med lite extra hjälp från Sverigeshoppen och IKEA. Nästan 500 personer kom för att lyssna på körsång och fika med lussebullar och kaffe.