Network Menu

Visa upp dina alster på SWEAs Internetutställning

SWEA och SWEA Art bjuder in alla SWEAs konstnärer att delta i en internettutställning när SWEA fyller 40 år. Alla konstnärer – amatörer och proffs och alla däremellan – inbjuds att delta.

Internetutställningen kommer att lanseras den 11 maj 2019 och publiceras på SWEAs och SWEA Arts hemsidor.  

Tema: SWEA 40 år – Världsvid Vänskap 

Verk:
Konst i valfri teknik, material och storlek. Du får delta med ett verk. Det kan vara måleri, foto, skulptur, keramik, collage, smycken, etc. SWEA Arts styrgrupp kommer granska att alla insända verk överensstämmer med temat ovan. Namnge ditt verk: FörnamnEfternamnAvdelning.jpg t ex LisaLarsonGoteborg.jpg (OBS undvik å ä ö) 

Foto:
Fotografera ditt verk rakt framifrån. Redigera så att endast ditt verk finns med på fotot. Fotot skall vara i jpg-format och ha en storlek på 1200 px, 92 dpi och max 2 MB (bäst för webb-visning). Har du inte möjlighet att ta ett bra foto själv: Be om hjälp!  Alla SWEA-avdelningar har utmärkta fotografer. Se SWEA Arts Guideline för foto: https://art.swea.org/guidelines-foto-och-image/ 

Samtliga foton kommer att granskas av SWEA Arts styrgrupp före publicering med avseende på fotots kvalitet. Vi kommer att meddela om vi behöver ett bättre foto. 

Anmälan:
Senast den 15 mars 

Anmälningsformulär fylls i direkt på SWEA Arts hemsida som du hittar här www.swea40.swea.org

Med din anmälan godkänner du att vi får publicera fotot på ditt verk på SWEA och SWEA Arts hemsidor samt använda det för reklam för SWEA och SWEA Art.