Årsmöte 2023

Hej alla Hongkong Sweor!

Nu är det dags för årsmöte och för första gången sedan 2019 kommer vi att kunna hålla mötet irl!

Årsmötet kommer att hållas måndag den 27 feb 2023 kl 18.45 på det svenska generalkonsulatet. Fullständig adress finns i bifogad kallelse, notera att ingång sker via Swedcham och att dörrarna öppnas 18.30. I samband med själva mötet bjuder SWEA på ett glas bubbel och som avslutning på mötet kommer vi att hålla en lucky draw med fina priser. Efter årsmötet är alla som vill välkomna att följa med på middag (till självkostnadspris) på RUAM, en thailändsk restaurang i WanChai.

I anslutning till årsmötet kommer vi i styrelsen att dela lite tankar kring hur vi ska driva SWEA Hong Kong framåt, både vad gäller aktiviteter, planering och kommunikation. Dessutom firar SWEA Hong Kong 35 år i år, något vi så klart ska fira och gärna vill få in förslag på hur vi firar på bästa sätt (och när)!

Anmäl ditt deltagande i årsmötet (och vårt lucky draw) via mail till sweahongkong@gmail.com eller via det event som lagts upp i SWEA Hongkongs facebookgrupp.

Anmälan till middagen på RUAM görs via det separata event som lagts upp i SWEA Hongkongs facebookgrupp.

För att kunna vara med och rösta på mötet (och delta i vårt Lucky Draw) måste man ha erlagt sin årsavgift innan mötet. Årsavgiften för 2023 är 400 HKD,  se mail med kallelse till årsmötet för betalningsinstruktioner!

Med vänlig hälsning,
SWEA Hong Kongs styrelse