Network Menu

Kommande aktiviteter

Här kan du läsa om alla trevliga aktiviteter som vi har planerat in framöver.

De flesta av våra aktiviteter är bara öppna för SWEA-medlemmar. Om du inte är medlem men är intresserad, hör av dig till sweahongkong(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Vi är redan långt in i hösten och har redan hunnit med en hel del aktiviteter. Men mycket återstår och för att alla ska kunna planera med lite framförhållning så kommer här en preliminär planering. Mer detaljer om respektive aktivitet läggs ut här i vår Facebookgrupp ca en vecka innan respektive event.

NOVEMBER

12 nov (prel) Kayaktur Cheng Chau (Lena)

17 nov (prel) Besök Nan Lin Garden med lunch på Chi Lin Vegetarian (Anna E)

Andra halvan av november: Gong bath meditation. Red doors studio. Aberdeen (Gabriella)

26-27 nov Swedish Winter, Tai Kwun. Anordnas av konsulatet och Swedcham. Swea bidrar eventuellt med något. Alla välkomna att besöka.

DECEMBER

4 dec Lucia i St Johns. Anordnas tillsammans med övriga svenskorganisationer. Ingen servering i år pga covid. Swea är med och finansierar vuxenkören som Elisabet samordnar, alla intresserade (även icke Sweor och män) är välkomna att vara med. Svenska skolan håller i barnkören.

Tbc:

– Cykling från Shatin till Tai Mei Tuk

– Julglögg/Julmiddag

– Lunch i mina kvarter Dec

– AW i november

Utöver detta så håller vi även på att kolla upp stadsvandring och Majong. Vi har även pratat om sminktips med Lizette och någon aktivitet med Swea Professional (efter nyår).

Alla som vill är välkomna att både lämna förslag så väl som att anordna aktiviteter man tycker skulle vara roliga.

Vi publicerar i vår Facebook grupp och på Instagram när event eller aktiviter planeras så håll koll där, oftast runt en vecka innan.

För flera aktiviter här i Hong Kong kan ni även titta in på Svenska Handelskammaren HK och Svenska Konsulatet HK instagram.

Återkommande aktiviteter
Tisdagar: Swea Hikinggrupp utforskar ännu en av Hongkongs många och fantastiska hikingleder och avslutar med antingen medhavd lunch eller på en restaurang.
Lunch i mina kvarter: Varje månad träffas vi på utvalt lunchställe någonstans i Hong Kong.