Network Menu

FADDRAR

SWEA:s fadderverksamhet

Det är viktigt att alla nyanlända ska känna sig hemma så fort som möjligt. Vårt mål är att du ska få en så bra start som möjligt i din nya hemstad, Hongkong. När man anländer till en ny stad eller t o m ett nytt land kan det kännas ganska förvirrat och man har många frågor som man gärna vill ha svar på för att komma i gång med sitt nya liv. Var handlar man kött, fisk och grönsaker? Var finns den närmaste sjukvården? Vilka skolor skall vi söka till? Var hittar jag guldiga ballerina skor? Barnens aktiviteter… Ja massor med frågor kan dyka upp! Ingen fråga är konstig att ställa! Vi har själva varit nya här i HK och på många andra platser i världen!

En fadder kan vara ett bra sätt att få svar på alla frågor och få tips om olika ställen som gör vardagen här betydligt enklare!

Vi är många medlemmar i SWEA Hong Kong och alla med olika bakgrund och anledningar till flytt till Hong Kong. Så för att vi ska kunna hjälpa och stötta på bästa sätt maila oss på sweahongkong(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com så parar vi ihop dig med någon som passar just dig.